Oglasio se Munir Karić: Nisam uzimao novac od Harisa Kaniže, zalagao sam se za fer izbore

Povodom članka na Faktoru u vezi s kupovinom glasova u korist Harisa Kaniže na Lokalnim izborima u Travniku, gdje su prikazane privatne prepiske u kojima se za glas za Kanižu nudi 20 KM, oglasio se i Munir Karić iz Višnjeva, glavni protagonista ove priče.

Karić tvrdi da su pisanja neistinita, te kategorično odbija da je uzeo bilo kakav novac od kandidata Harisa Kaniže.

On negira da je učestvovao u bilo kakvim izbornim malverzacijama, te konstatuje da je Kenan Dautović pobijedio u fer i korektnoj borbi.

Glas za Kanižu na izborima za načelnika Travnika plaćali 20 KM

– Dana 11. aprila su održani izbori za načelnika Travnika. Pobjedio je gospodin Kenan Dautović u jednoj fer i korektnoj borbi. Obzirom da ste na svom portalu iznijeli gnusne laži na moje ime i inventivno izmislili radnje vezane za moje ime, primoran sam da reagujem. Uvijek sam se zalagao za fer i korektne izbore. U svom tekstu navodite da sam uzeo novac od kandidata za načelnika, gospodina Harisa Kaniže, što je totalna laž i izmišljotina – tvrdi on.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79