Oglasio se MUP KS o likvidaciji u hotelu na Vracama

U hotelu “Alem” u sarajevskom naselju Vraca jučer su pronađena dva tijela. Iz MUP-a KS-a jutros su naveli da je u 10.40 sati obaviještena dežurna služba Treće PU da su u unutrašnjosti hotela „Alem“ pronađena dva tijela.

– Na lice mjesta upućeni policijski službenici koji su potvrdili navode iz prijave, zatekavši u unutrašnjosti hotela, dva tijela (muško i žensko) sa vidnim povredama nanesenim vatrenim oružjem, kažu iz MUP-a KS-a.

Na mjestu događaja dežurni ljekar ZZHMP Kantona Sarajevo je konstatovao smrt dvije osobe, nastale najvjerovatnije dejstvom vatrenim oružjem. O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, koji je izašao na lice mjesta i rukovodio uviđajnim radnjama, koje su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, uz angažovanje sudskog vještaka medicinske struke.

Okolnosti događaja će biti utvrđene naknadnim vještačenjima naloženim od strane postupajućeg tužioca. Tijela su, po naredbi tužioca, prevezena u prosekturu „Bare“, gdje će biti izvršena obdukcija. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju opisanog događaja.

Husein Mutapčić, državljanin SAD porijeklom iz BiH, likvidirao recepcionerku Dinku, s kojom je bio u vezi

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79