Oglasio se MUP USK o slučaju Azura Terzića: “Mladić pronađen sa slomljenom kičnom”

Oglasio se MUP USK o slučaju Azura Terzića: “Mladić pronađen sa slomljenom kičnom”


Ministarstvo unutrašnjih poslova USK se očitovalo zvaničnim saopštenjem u vezi slučaja Azur Terzić, koje vam prenosimo u cjelosti:

“U cilju pravilnog i objektivnog informisanja, a u vezi slučaja koji se desio dana 2.10.2022.godine kada je povrijeđeno lice inicijala T.A., iz Cazina, želimo obavijestiti građane USK-a o slijedećem:

Dana, 02.10.2022.g. policijski službenici Uprave policije MUP-a USK-a, Druga PU, PS Cazin, Odsjek kriminalističke policije su po zaprimanju obavijesti o pronalasku unesrećenog lica T.A. u ekonomskom dvorištu TC „City Centar“ Cazin o navedenom obavijestili Kantonalno tužilaštvo USK-a Bihać. Nakon zaprimljene obavijesti, dežurni tužilac zajedno sa uviđajnom ekipom OKP PS Cazin izvršio je uviđajne radnje na licu mjesta. Pod nadzorom tužioca prikupljaju se materijalni dokazi i obavještenja s ciljem utvrđivanja činjeničnog stanja u ovom događaju.

Radeći po ovom događaju pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva USK-a Bihać prikupljeno je 86 materijalnih dokaza, od čega je saslušano preko 20 lica, te su svi prikupljeni dokazi dostavljeni KT USK-a Bihać na dalju nadležnost i odlučivanje”.

Podsjećamo, Azur Terzić je mladi košarkaš iz Cazina koji igra sa sarajevski klub. On je, podsjećamo, pronađen iza poslovnog objekta u Cazinu ss teškim povredama nakon čega je hitno prebačen u Sarajevo.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija