Oglasio se Nedžad Koldžo: Normalno je da ponudim ostavku

Nakon poraza na proteklim Lokalnim izborima Nedžad Koldžo, aktuelni načelnik Novog Sarajeva, koji je bio kandidat SDA za ovu funkciju i za naredne četiri godine, ponudio je ostavku na stranačke funkcije.

– Imajući u vidu loše rezultate na lokalnim izborima na području Kantona Sarajevo, osjećam moralnu obavezu staviti Vam na raspolaganje funkcije člana u u Izvršnom odboru KS i potpredsjednika Općinskog odbora SDA Novo Sarajevo. Koristim priliku izraziti svoje mišljenje da je potrebno što je moguće prije napraviti analizu stvarnih uzroka koji su doveli do ovolike količine negativne energije i raspoloženja prema Stranci demokratske akcije, čiji ostajem iskreni član – navodi Nedžad Koldžo u ponuđenoj ostavci predsjedniku SDA BiH Bakiru Izetbegoviću.

Nedžad Koldžo bio je načelnik novosarajevske općine od prijevremenih izbora održanih 2007. godine i ovo je bila njegova borba za četvrti mandat. Do sada je glatko pobjeđivao u tri protekla mandata prenosi Faktor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79