Oglasio se osječki sudija kojeg je Mamić optužio da mu je davao upute šta da radi, a prije toga je šenlučio u Dubaiju

Dnevnik Nove TV, koji je upute objavio, javlja kako Mamić tvrdi da ih je napisao upravo sudac Vekić uoči jednog od ročišta.

U zahtjevu se između ostalog navodi da su se i Vrban i Vekić osobno sastajali s Mamićem, zbog čega su suci pristrasni. Mamić je to ponovio i u razgovru kod Senada Hadžifejzovića te opisao kako je davao pare sucima za njihove provode po Dubaiju i ostalim destinacijama.

Za Dnevnik Nove TV se oglasio prozvani Vekić koji je u telefonskom razgovoru rekao kako su te upute “vjerojatno falsifikat”, piše Index.

“To nije moj rukopis i ne znam čiji je. Nema potrebe za komentarom. Neka vještače!” poručio je.

Je li riječ o Vekićevu rukopisu, Vrban će provjeriti s onima koje već ima u sudskom spisu.

“Čini mi se da ovo nikada nije ugledalo svjetlo dana, kako je isplivalo, nek Bog zna, ali mislim da bi o tome trebalo pitati druge aktere slučaja”, smatra Mamićev odvjetnik Veljko Miljević.

Reagirao je i prvi čovjek osječkog suda koji je kratko rekao da je više puta traženo njihovo izuzeće, što nije i provedeno u djelo.

Provjerit će je li na uputama riječ o Vekićevu rukopisu usporedbom s rukopisom na ostalim spisima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79