Oglasio se otac Ivana Božića: Zagorčao je život svima…

Ivan Božić, 29-godišnjak iz Solina osumnjičen je da je u noći na srijedu automobilom pregazio 20-godišnjeg policijskog vježbenika, a zatim pobjegao. U Splitu i okolici je opsadno stanje, još uvijek traje potraga za njim.

O cijeloj situaciji se oglasio i njegov otac Ante Božić na Facebooku, a njegovu poruku prenosimo u cijelosti.

– Dragi prijatelji, i onda kad dođeš pred zid moraš podignuti glavu, pogledati istini u oči jer ko sam ja da bi me mimoišla tuga i problemi… Da, Ivan Božić je moj sin.. Moj sin koji je zagorča život mladom policajcu, pa svima drugima odreda, počevši od samoga sebe. Nije lako bilo čuti tu vijest, ali mi je svanulo kad sam razgovarao sa ocem mladoga policajca, a inače se i lično poznajemo. Moj zemljak Dželalija iz Nevesta. Mladi policajac nije životno ugrožen, pri svijesti je i komunicira.

Moj sin će odgovarati za svoje NE dijelo, iako su neke informacije kao da nije to namjerno učinio, ali eto sudstvu i pravdi neka vode postupak. Mladom čovjeku što brži opravak.

Ivan je rođen sa dijagnozom ADHD, poremećaj hiperaktivnosti. Bilo je problema ali NIKADA agresivnosti, ponavljam NIKADA.

Zašto sam se odlučio na ovaj post, pa zbog svekolike podrške koji ste mi mnogi dali, koji me zovete, koji mi šaljete poruku potpore…Hvala dragome Bogu što se nije dogodilo ono najgore.

Ja sam kroz cijeli život bio borac i kada su me tukle bure i oluje, ali borac koji je punio duplierice novina za dobra djela. Moram i sada ostati priseban i jak.

Moj Ivan sada puni crnu kroniku, valjda tako mora biti.

Moje ostalo troje dice su do dana današnjeg anđeli bez iti jedne mrlje u životu. Ivan je danas zagorčao život svima, a posebno žrtvi, njegovim roditeljima i mojoj porodici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79