Oglasio se otac malene Nadin Smajlović: KCUS još nije obezbijedio liječenje ni terapiju!

Denis Smajlović, roditelj bolesnog djeteta, koji je vatrogasnim pištoljem je prijetio doktoru Edi Hasanbegoviću, šefu Klinike, zahtijevajući izmještanje djeteta na liječenje u inozemstvo, oglasio se na svom Facebook profilu.

Slučaj Nadin Smajlović: U KCUS-u (nije) bilo lijeka

“Dragi prijatelji, roditelji i svi vi koji nam dajete podršku u borbi za pravo na liječenje i život naše kćerke, želim da Vam saopštio da menadžment Pedijatrijske klinike KCUS,još uvijek nije obezbijedio liječenje ni terapiju,a nisu ni potpisali saglasnost za liječenje u Turskoj.” napisao je Denis na svom Facebook profilu.

Ukoliko podržavate borbu porodice Smajlović podijelite sliku i napišite komentar PODRŠKA! Više info 👇👇👇 #crnahronikahttp://bit.ly/35bqTXW

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Sonntag, 17. November 2019

“Ne osjećamo se bespomoćno jer imamo sve vas uz nas,a  hvala Bogu za sad i finansijski smo neovisni, ali pitam se, a pitam i sve Vas kako se osjećaju mnogi roditelji u BiH koji na žalost nemaju novac, a nemaju ni mogućnost liječenja. Kako se osjeća roditelj kojeg oni u koje gleda kao Boga i očekuje da pomognu njegovom djetetu ostave na cjedilu. Zapitajmo se dobro dokle smo došli kao društvo i da li ćemo ovo trpiti i samo nijemo posmatrati. Mi ne možemo i mi ćemo se boriti i javno govoriti.
Muris Memić se bori za pravdu svog likvidiranog sina već tri godine, zato se svi moramo boriti za našu djecu dok su nam živa. Borit ćemo se za našu kćerku do pobjede. “Djelite ovo”

 

(VIDEO) Oglasio se otac bolesne djevojčice koji je napao doktora

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79