Oglasio se otac mladića koji je pretučen u Hrvatskoj: Napadnut jedan od nasilnika

Hrvatska je zgrožena strašnom snimkom zlostavljanja mladića s poteškoćama u razvoju. On kaže da su ga zlostavljači prvo častili, a onda tražili novac. Nije ga imao pa su ga prebili.

Dečko koji je pretučen u Hrvatskoj: “Nisam imao novca pa su me premlatili’

Dvojica mladića su se fizički iživljavala nad mladićem s posebnim potrebama tražeći od njega novac. Policija javlja da su uhićeni.

Zlostavljani mladić detaljno je za 24 sata opisao kako su ga uzeli “u žrvanj”.

– Trebao sam ići s njima u Sinj na Veliku Gospu, dogovorili smo se da svako od nas ponese po 200 kuna za piće, pečenje i gorivo, Ja sam taj dan trebao imati 200 kuna, ali nisam ih dobio. Ipak sam otišao s njima, oni su me počastili i vratili kući. Prošle subote su me dočekali i tražili dvije tisuće kuna. Imam neki skuter koji sam im dao i rekao da mi otpišu dug, no majka od jednog od njih sumnjala je da je motor ukraden pa su mi ga vratili. Rekli su mi da na sve zaboravim. A onda su tu subotu došli po mene u kuću, izveli me tu ispred crkve i evo, sad je sve u policiji – rekao je mladić.

Otac nesretnog mladića također je prepričao što se dogodilo.

– Moj sin se žalio da je bio dužan neke pare. Koliko sam shvatio, oni su mu plaćali pića, a onda su tražili da im vrati taj novac. Primijetio sam da se s njim nešto događa, on ima traume, trza po noći, ne može spavati… A primijetio sam i da sam sa sobom priča – rekao je otac žrtve.

Portal Cronika.hr saznaje da je “dugokosi napadač” koji se bavi borilačkim sportom, danas je pretučen ispred vlastite kuće te se nalazi u KBC-u Split sa slomljenom rukom.

Ranije popodne na Facebooku je objavljeno da je “čupavi na Hitnoj, a ćelavog traže. Kad neće MUP izgleda da će ulica”.

(VIDEO) Kikbokser poslao poruku nasilnicima koji su tukli dječaka: “Ovo toliko BOLI”

Policija je popodne objavila da su uhitila dvije osobe sa snimke na kojoj se maltretira mladića u Kaštelima

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79