Oglasio se premijer Kantona Sarajevo!

Prema nepotvrđenim informacijama ubijen je policijski službenik, pripadnik Federalne uprave policije, koji je radio na osiguranju objekta Suhodol. Međutim, iz Tužilaštva KS kazali su da to za sada ne mogu potvrditi.

Likvidiran policajac u blizini Tarčina

– Za sada možemo samo potvrditi da je kod Tarčina pronađeno beživotno tijelo muškarca. Uskoro će početi uviđaj. U ovoj fazi ne možemo davati više informacija – kazala je za Fenu Azra Bavčić, portparol Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Vijest da je ubijen policajac potvrdio je i premijer Kantona Sarajevo Edin Forto.

Detalji likvidacije: Nađen je u lokvi, nestao i službeni pištolj

– Sa komesarom i ministrom MUP-a na terenu. Teška noć je pred nama. Molim sve da misle na obitelj policajca koji je izgubio život i sačekaju zvanične informacije – napisao je Forto na Facebooku.

Sa komesarom i ministrom MUP-a na terenu.Teška noć je pred nama. Molim sve da misle na obitelj policajca koji je izgubio život i sačekaju zvanične informacije.

Gepostet von Edin Forto za Kanton Sarajevo am Samstag, 9. Februar 2019

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments