Oglasio se Saša: “Polupao sam mu Mercedesa jer se ne bori za svoje dijete već za pedofila”

Nakon što smo prije nekoliko danas objavili članak o tome kako je jedan sugrađanin napao drugog sugrađanina bejzbol palicom i pri tome mu razbio staklo na automobilu, našem portalu obratio se Saša Marković, koji se tereti za napad na sugrađanina.

Kako nam je kazao, na ovo se odlučio jer želi da se sazna istina o samom napadu i zašto je do njega došlo.

Saša Marković, koji se tereti za napad na sugrađanina

Podsjećamo, 12. februara prijavljen je slučaj seksualnog zlostavljanja djevojčice (9) iz Banjaluke koju je seksualno zlostavljao Ivica Mišković (59) iz Kaknja, tačnije očuh od djevojčicinog oca o čemu smo pisali.

Majka zlostavljane djevojčice moli za pomoć u pronalasku pedofila: Pobjegao je policiji!

U Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka rekli su nam ranije da je 23.02.2021.godine, dostavljen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Obljuba sa djetetom mlađim od petnaest godina iz člana 172. stav 7. u vezi sa stavom 3. i 1. KZ R protiv osumnjičenog I.M.

“Vedran Dobraš je otac djeteta koje je silovano, ali on se ne bori za svoje dijete već za pedofila koji je to učinio. Mercedes koji sam slupao je vozilo od Ivice Miškovića, a ključ od autombila je imao jedino Vedran, što znači da je on imao kontakt sa Miškovićem”, ispričao nam je Marković.

Dalje je kazao da je tog dana kada se napad za koji se tereti desio, Dobraš dovezao auto na auto-praonicu, a prije toga je napao svoju bivšu ženu rekavši joj da će je ubiti i zapaliti.

“Ja kada sam za to čuo odlučio sam da se obračunam sa njim na takav način na koji i jesam. Od svega toga žao mi je što dijete od devet godina nema podršku svoga oca već isti taj “otac” pokriva (sakriva) čovjeka koji mu je na najgori mogući način povrijedio kćerku”, naveo je Marković.

Podsjećamo, policija Policijske uprave Banjaluka uhapsila je 23. marta lice inicijala S.M. zbog sumnje da je pretukao sugrađanina bejzbol palicom, a zatim razbio zadnje vjetrobransko staklo na automobilu.

U Policijskoj upravi su kazali da im se obratio V.D. i prijavio da ga je fizički napalo nepoznato lice, udarivši ga bejzbol palicom u predjelu leđa, a nakon tog da je na automobilu, koje koristi, marke „Mercedes“ razbilo zadnje vjetrobransko staklo piše Banjaluka.com

“Operativnim radom, policijski službenici su identifikovali nepoznato lice i utvrdili da se radi o S.M. kod kojeg su pronašli i oduzeli bejzbol palicu. Lice je lišeno slobode i u toku je kriminalistička obrada nad istim. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se nakon evidentiranja svih činjenica OJT Banjaluka dostavi Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima „Tjelesna povreda“ i „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ “, naveli su u PU Banjaluka.

Seksualno zlostavljao unuku: Djed pedofil pobjegao u Hrvatsku

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79