Oglasio se sin brutalno pretučenih i opljačkanih u Sanskom Mostu: Pronađeni svezani u svom domu

Supružnici koji su u noći koji su u noći s petka na subotu svezani i brutalno pretučeni u svom domu u Sanskom Mostu, a potom i opljačkani, smještani su u bolnice u UKC RS Banja Luka kao i bolnici u Sanskom Mostu.

Podsjetimo, kako je danas rečeno portalu “Avaza” iz policije, u dom supružnika je provaljeno oko 1.30 sati, a pronađeni su svezani tek u jutarnjim satima. Pronašao ih je radnik.

Njihov sin Elvis Horozović je večeras za portal “Avaza” kazao da je policija završila uviđaj.

Sve u svrhu istrage

– Otac je u bolnici u Banjoj Luci, mati je tu, u bolnici. Ništa više ne znamo od onoga što je bilo, što se desilo – govori nam potreseni Elvis.

Dodaje da policija radi svoj posao te da njemu nisu ništa više rekli o samim dešavanjima protekle noći kada su njegovom ocu, prema našim informacijama, polomljene obje ruke.

– Ne smijem znati nikakve dodatne činjenice, ništa što je bilo još, a sve u svrhu istrage. Ja sam dobro, tu sam sjedim s prijateljima. Ako Bog da, i majka i otac će uskoro izaći iz bolnica – kazao je Elvis Horozović.

Strahota iz Sanskog Mosta: Vezali bračni par, suprugu polomili ruke, prevezen u Banja Luku u teškom stanju

Pronašao ih radnik

Danas je Adnan Beganović, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona, za naš portal je rekao da su u naselju Horozovići u Sanskom Mostu nepoznati počinioci ili više njih došli su na kućna vrata porodice Horozović i izvršili su razbojništvo nad bračnim parom koji su svezali.

– Prema našim informacijama, to se dogodilo u jutros u 1:30 sati. Jutros u devet sati pronašao ih je svezane njihov radnik. Lice je zbog povreda prevezeno u Urgentni centar u Banjoj Luci, gdje je hospitaliziran – rekao je danas Beganović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79