Oglasio se Siniša kojem su slučajno srušili kuću: “Nisam znao šta me je snašlo. Oni su mene ostavili bez krova nad glavom”

Nisam znao šta me snašlo. Pa ovo je katastrofa. Oni su mene ostavili bez krova nad glavom – priča sa grčem

– Bože! Šta su mi napravili od kuće?! Pa oni nisu normalni. Sve su mi uništili, stvari, prozore, vrata, krov, nadstrešnicu. Pa oni nisu normalni, ovim riječima je dočekao novinare u svom dvorištu na zagrebačkoj Peščenici Siniša Hunjak (57), iz Hrvatske kome su greškom srušili kuću.

– Bio je 3. mart, petak. Ja od rođenja živim na ovoj adresi. Ovdje su živjeli i moji roditelji, majka mi je preminula 1991, a otac 2009. godine. Mi smo ovdje sve proživjeli, a u ovom sam smještaju kao zaštićeni stanar. Imam sve potrebne papire, a onda me dočekao veliki šok – govori Siniša koji je nakon povratka od doktora doživio noćnu moru.

Tog jutra je otišao do doktora na pregled jer ima dijabetes, prenosi Hayat.

– Kad sam ušao u dvorište vidio sam da nema krova, prozora, verande… Ma ništa! Od šoka sam pao u nesvjest i udario glavom o pod pa sam završio u Hitnoj. Nisam znao šta me snašlo. Pa ovo je katastrofa. Oni su mene ostavili bez krova nad glavom – priča sa grčem Siniša.

Sa nesretnim čovjekom je bila i njegova sestričina Martina Levačić koja mu je priskočila u pomoć.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79