Oglasio se TikToker koji je premazao BMW-a Nutellom: “Moram da otkrijem skriveni razlog jer većina nije skontala”

U posljednje vrijeme zanimanje ‘influenser’ je sve više u modi.

Mnogi koji se prihvate ovog poziva nemaju problem uraditi bilo šta samo da bi došli u centar pažnje i prikupili što više lajkova.

Jedan od takvih je očigledno tiktoker iz Travnika Sermed Maktouf koji je snimanje za ovu društvenu mrežu shvatio očigledno preozbiljno pa je odlučio kompletan automobil premazati Nutellom piše RadioSarajevo. Ovaj tiktoker je i ranije nagovijestio da je spreman uraditi mnogo toga za popularnost pa je nedavno pratiocima obećao da će skočiti sa Starog mosta ako ispune normu broja followersa koju je zadao.

Korisnici TikToka nisu oduševljeni Sermedovim videm s Nutellom, a mnogi mu zamjeraju što je toliki novac za Nutelle potrošio u nešto što je prilično beskorisno.

Bh. tiktoker premazao automobil Nutellom, pratitelji razočarani: “Ti razmazao cijelo auto, a ja ne mogu paštetu na hljeb”

Na brojne negativne komentare odgovorio je TikToker iz Travnika piše Crna-Hronika

“Pošto me dosta hejtate oko Nutelle što sam cijelo auto premazao odlučio sam da vam otkrijem skriveni razlog jer većina nije skontala. Jedan od razloga jeste da testiram ljudsku zaborav a to je koliko sam ljudima puta pomagao, valjao, nikada se nisam kur*io, uvijek sam bio staložen i smiren i odmah me hejtate a onih 100 puta što sam valjao to zaboravljate. Znači jednom ne valja, a 100 puta valjam to se ne računa.

Drugi razlog su djeca koja su bila oko mene. Kažu na kraju video klipa kada smo snimili rekli su: “Sermede hvala ti, ovaj dan ćemo pamtiti cijelog života.” I treći razlog a pomeni najbitniji je debljina. Vidite šta slatko uradi od čovjeka. Slatko nije zdravo, treba jesti voće, povrće i zdrave stvari. Želio sam da pošaljem skrivenu poruku djeci i mislim da sam uspio. Jer bolje je baciti slatko nego ga jesti jer vidite šta uradi od čovjeka. Ja sam uvijek propagirao poštovanje roditelja, poštovanje svih vjera, nacija, i rasa, pomaganjem bolesnim i siromašnim. To ću i dalje da radim. A vi možete da me podržavate a možete i da me ne podržavate. To ste vi. I nemojte presuditi ljudima dok ne znate obje strane priče” – za kraj dodaje TikToker Sermed Maktouf piše Crna-Hronika.

Ono šta je zanimljivo, jeste da ovo nije prvi video klip koji je snimio ovaj TikToker a da je izazvao lavinu negativnih komentara. 2020-te godine Sermed sa svojim prijateljem Harisom Novalićem, uposlenikom Doma zdravlja u Travniku snimio je klip gdje se vidi kako pacijent, Sermed Maktouf poziva broj 124 te govori kako mu je opao šečer. Na poziv, brzom intervencijom izlazi Haris Novalić, službenik Doma zdravlja u Travniku, i daju mu vakcinu sa Nutellom. Nakon toga, pacijent dobiva napad i maže službenika Nutellom po uniformi.

 

(VIDEO) Oglasili se iz Doma zdravlja Travnik: “Nutella službenik će biti sankcionisan”!

Glavna uloga u video klipu pripala je Sermedu Maktoufu, kojeg smo uspjeli kontaktirati.

“Za svu pozitivnu energiju posjetite me na Tik Toku sermedmaktouf. U moru negativne energije i teške situacije malo smijeha nikome ne škodi. Više bih volio da pričam jer niste opisali situaciju kako jeste. Objavili ste članak i naslov koji nije takav. Vi ste je portal koji širi dezinformacije te plasira vijesti samo da bi dobili lajkove i klikove. Ja sam isto imao protal glamur.ba koji je bio u top 5 portala sa 50.000 dnevnih unique posjeta. Znam kako to ide” – izjavio je Sermed za Crnu Hroniku.

(VIDEO) Službenik Doma zdravlja snimao video za TikTok: Pacijentu dao vakcinu sa Nutellom

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79