Oglasio se trkač sa BMW-om: “Pi*ka vam materina, od milion videa na Instagramu vi baš objavili s mog profila!”

Redakciji portala Crna-Hronika javio se bahati mladi vozač Edis M. iz Maglaja koji je na svom Instagram profilu objavio video gdje na ograničenju 70km/h u tunelu Sikola preticajući na dvije pune linije vozilom BMW 530D vozio vise od 200 km/h pritome snimao za svoj IG sadržaj.

(VIDEO) Snimao se za Instagram: U tunelu vozi 200km/h i prestiže!

“Pa pi*ka vam materina. Od milion videa na Instagramu i milion koji vam pristižu, vi baš objavili video s mog profila. Prvo ste me ubacili u udes koji je bio kod Kamenog zamka. Pisali ste kako sam ja bio suvozač u jednom automobilu, a ja nisam bio tu došao tek nakon 45 minuta. O meni možete da provjerite u PS Maglaj i moj vam je savjet da prvo provjerite da li sam ja vozio taj BMW 530d. Kako vi znate šta ja vozim? Video može biti montiran i skinut s interneta. Ja sam objavljivao x video iz perspektive vozača. Ne znam zašto sam baš ja meta tih vaših objava kad ih vidim bar 5 na Instagramu” – napisao nam je Edis.

“Imaš i ti ime i prezime, kako doći do tebe? Nemam komentara više. Nadam se da ću doći do vas i do vaših ko vodi taj portal” nastavio je Edis.

“Usput objavi i da prodajem automobil. 1.9cdti 88kw 2006. godište prešao 200.000km. A de ti vidi za tu Zafiru, ne mogu se kutarisati auta” poručio je Edis.

Iskorištavajući aktuelnu situaciju u BiH, u otpis video klipa napisao je: ” Na radara, nema murije”.

Policijski službenici su obaviješteni o ovom slučaju.

Bahatost mladog vozača (Edis M.) iz Maglaja. Na ograničenju 70km/h u tunelu Sikola preticajući na dvije pune linije vozilom BMW 530D vozio vise od 200 km/h pritome snimao za svoj IG sadržaj. ➡ bit.ly/2vA4Nlw

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Freitag, 20. März 2020

Video je na društvenim mrežama izazvao brojne komentare a ovo su samo jedni od tih:

“Edise za tebe nije vozačka dozvola jer ugrožavaš druge u saobraćaju i sam sebe. Kad se vecć zna koje osoba i odakle je policija treba da mu uzme vozačku dozvolu doživotno”

“U zatvor sa njim, nema druge.”

“Zbog ovakvih debila nam je i trebala ova epidemija koja nas je zadesila, možda napokon pojedinci dođu sebi”

“Samo vozačku uzeti trajno i u zatvor 2 godine ovo je izazivanje i ugrožavanje tuđih života.”

“Komepleksi su opasna bolest. Mnogi nikad pamet sabrati.”

“lako se babinim autom trkat

Koji je vaš komentar ?

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79