Oglasio se vlasnik Porsche-a za CH: Parking je glupost, za moje ime vežu bombaški napad!

Na adresu redakcije portala Crna-Hronika javio se vlasnik automobila marke Porsche koji je nesavjesno parkirao svoj automobil, na koji su se žalili građani naselja Stup u Sarajevu.

(FOTO) Porsche-om blokirao put, građani nemoćni

 

Nakon objave na portalu Crna-Hronika, bahati vlasnik automobila marke Porsche, kontraverzni muzičar, Danijel Džafić sklonio je svoj automobil i obratio se redakciji portala sa svojom pričom.

“Bolje da napišete kako nemamo mjesta u Tibri da parkiramo.. i kako je igralište pretvoreno u parking.. i kako se vozamo po 15 minuta trazeći parking.. najmanji je problem moj Porsche.. a stajao je samo 5-10 min..” ogorčeno je napisao Danijal Džafić na Facebook-u.

“Pustite se ko je gdje parkirao. Treba se baviti pravim stvarima” – izjavio je Danijel Džafić za portal Crna-Hronika.

Danijela Džafića povezuju za slučaj koji se desio 06.11.2019-te godine kada je u Hrasnom bačena bomba na kuću Mirze Zijadića, Triglavska ulica iznad Pekare As, vlasnika marketa Market ZI-2B.

Završen uviđaj: Policija traga za osumnjičenima nakon eksplozije u Sarajevu

 

“Dotični gospodin policiji rekao da sam mu je ja bacio. I bio sam 7.11. 2019-te čitav dan u policiji i davao izjave, na poligrafu bili.. itd.. obojica.. A naveo je mene jer smo taj dan psovali jedan drugom porukama i prijetili jedan drugom jer on meni duguje pare od džipa BMW X6.- izjavio je Danijel za portal Crna-Hronika.

(Vrijednost prodatog BMW-a 50.000KM)

Kontaktirali smo i Mirzu Zijadića koji je kratko odgovorio za portal Crna-Hronika: “Sve informacije imate u policiji”

(Mirza Zijadić pored svog BMW-a)

Pripadnici MUP-a KS rade na otkrivanju detalja. Uskoro više informacija.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79