Oglasio se vlasnik „Vučka“: Moja porodica i ja smo uznemireni i zabrinuti za sigurnost

Privatni preduzetnik Milomir Cicko Prović rekao je za medije da je uznemiren i zabrinut za svoju i sigzurnost porodice nakon što je na Palama zapaljen njegov Audi A6.

– Moja porodica i ja smo uznemireni i zabrinuti za bezbjednosti, a ovo je jedan u nizu slučajeva paljevine automobila koji je zadesio jučer i mene. Bavim se privatnim biznisom od 1963. godine i ovako nešto slično nisam doživio – rekao je Prović.

Kome se zamjerio vlasnik hotela „Vučko“: Ispred kuće zapaljen Audi Milomira Cicka Provića

On je zahvalio na podršci mnogobrojnim, kako je naveo, čestitim i poštenim građanima i institucijama, kao i brzoj intervenciji pripadnika Vatrogasne jedinice i Policijske uprave Istočno Sarajevo, prenosi Avaz.

Prović je osnivač i vlasnik hotela “Vučko” na Jahorini te dobitnik nagrade općine za ovu godinu kao najbolji privrednik za dugogodišnji doprinos razvoju turizma.

Podsjećamo, automobil Provića je potpuno izgorio, dok je na Golfu 7, vlasništvo njegove kćerke, pričinjena manja materijalna šteta.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79