Oglasio se Željezničar: Nakon sastanka sa porodicom i MUP-om KS utvrdili smo da nije počinjeno djelo krađe

FK Željezničar obavještava javnost da je obavljen sastanak s porodicom Mehmedbašić, a povodom nedavne provale u prostorije stadiona Grbavica. Porodica je uputila izvinjenje za neovlašten ulazak na stadion, a FK Željezničar i MUP KS su potvrdili da nije počinjeno djelo krađe.

Drugog aprila tekuće godine FK Željezničar je prijavio MUP-u KS provalu u prostorije stadiona Grbavica počinjene od strane tri nepoznata lica. Klub je u toku dana dobio informacije o licima, a danas je održan sastanak s porodicom Mehmedbašić koja je uputila izvinjenje klubu na neovlaštenom ulasku na stadion.

Porodica i klub su ustanovili da M. Mehmedbašić nije na stadion provalio da bi otuđio predmete u vlasništvu kluba, te da nije počinjeno krivično djelo krađe. FK Željezničar će M. Mehmedbašiću omogućiti trenažne procese u omladinskim selekcijama jer je jako važno da se svako dijete bavi sportom i na taj način razvija svoje fizičke i psihosocijalne vještine, te usvaja prave životne vrijednosti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79