Ogorčeni vlasnici tvrde da je psa ubio policajac?!

U sarajevskom naselju Faletići danas u poslijepodnevnim satima je došlo do pucnjave u kojoj je ubijen pas u dvorištu jedne kuće, što nam je potvrđeno iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Redakciji portala Klix.ba požalili su se vlasnici psa u čijem dvorištu se desio današnji incident, tvrdeći da je policijski službenik pucao na njihovog psa, te da se u tom trenutku njihovo maloljetno dijete igralo s psom u dvorištu.

“Pored traume za dijete, traumu je doživjela i komšinica koja je bila u plasteniku u dvorištu”, kazali su nam vlasnici psa uz priložene fotografije ranjenog Kangala.

Upao u dvorište kuće u Faletićima i upucao psa?

Redakciji „Avaza“ obratio se građanin koji tvrdi da je muškarac upao u dvorište kuće i ubio psa. Prema njegovim riječima, u kritičnom trenutku u plasteniku, koji se nalazi u sklopu dvorišta, nalazila se žena pa je sreća da nije bilo ljudskih žrtava.

(VIDEO) Horor u Gračanici: Traktorom pregazio psa!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79