Ogroman interes javnosti: Kod Senada večeras licem u lice Muriz Memić i Alija Budnjo

Face televizija je na zvaničnom Instagram profilu najavila svoje sljedeće goste u Face to Face sa Senadom Hadžifejzovićem. 

“Ekskluzivno, večeras u Face to Face gosti Muriz Memić, otac ubijenog Dženana Memića i Alija Budnjo, predsjednik Nadzornog odbora “Hoteli Ilidža”, stoji u objavi.

Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, interes javnosti je ogroman te će gledatelji po prvi put gledati sučeljavanje licem u lice oca ubijenog Dženana Memića i u javnosti mnogo pominjanog Alije Budnje.

Podsjećamo, Dženan Memić je u noći 8. februara 2016. godine pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima zadobio povrede dok je šetao Velikom alejom u društvu Alise Mutap. Preminuo je 15. februara 2016. godine. Smrt mladića još uvijek nije rasvijetljena. 

Porodica Memić nastavlja svoju borbu i neće odustati dok svi oni koji su imali ikakvog udjela u zataškavanju Dženanovog ubistva ne budu izvedeni pred lice pravde.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79