Okrutni zlostavljač i dalje u bijegu: Djevojku oteo, skinuo je golu na Igmanu i tjerao je da šmrče spid

Ghanomeh Gazvan koji je u decembru prošle godine brutalno maltretirao bivšu partnericu iz ljubomore na Igmanu skinuvši je golu na cičoj zimi još se nalazi u bjekstvu i za njim aktivirana operativna potraga, potvrđeno nam je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Proslijeđen opis

Kako nezvanično saznajemo istražitelji strahuju da se osumnjičeni napustio granice BiH.

Kako saznajemo svim policijskim patrolama su dostavljeni njegovi podaci i lični opis te se intenzivno traga za njim, a on je odranije poznat policiji. Potraga je raspisana i za njegovim vozilom Opel Vektra koji je koristio prilikom otmice nesretne žene. Izvor blizak istrazi nam je otkrio da je priveden Gazvanov prijatelj u čijoj kući na području Ilidže je par bio neposredno prije otmice.

Bolesna ljubomora

Podsjećamo da se brutalno iživljavanje nad ženom dogodilo 15. decembra, a motiv za to je bio jer je Gazvan u mobitelu partnerice pronašao poziv od njene prijateljice s kojom joj je zabranio druženje.

Žena je na sarajevskoj planini doživjela neviđeno poniženje, jer ju je Gazvan nagu snimao mobitelom, brutalno je pretukao i tjerao ju je da šmrče spid.

Kada ju je oslobodio i dozvolio joj da se obuče Gazvan je žrtvi zaprijetio da će je ubiti ako slučaj prijavi policiji te da će joj usmrtiti majku ako mu ne donose 3.000 KM.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79