Omar Mehmedbašić: Kako mi je žao Super Bebe, kriminalom se bavio iz mode

Povodom smrti Dejana Vukovića, poznatijeg kao Super Beba, kontaktirali smo njegovog dugogodišnjeg advokata Omara Mehmedbašića.

Preminuo Dejan Vuković zvani “Super Beba”

Mehmedbašić je u razgovoru za Radiosarajevo.ba portal izrazio duboko žaljenje zbog smrti njegovog dugogodišnjeg klijenta s kojim je bio u dobrim odnosima.

“Stvarno mi je žao. On je bio jedan momak vedrog duha, uvijek nas je nasmijavao. Smišljao je šale, kako u pritvoru, tako i van njega. Bio je jugoslovenski nastrojen, nije bio nikakav nacionalista”, priča Mehmedbašić.

Prisjetio se jedne Dejanove šale koja ga i danas zna nasmijati.

“Kada je bio u zatvoru i smršao preko 100 kilograma, nazvao me je i rekao ‘stavio sam šelnu na želudac’. Kako sam se tada nasmijao. Čuj stavio šelnu na želudac.”

Kaže da se u posljednjih 10 godina potpuno povukao iz kriminalnog svijeta.

“On posljednjih 10 godina nije bio u kriminalnom svijetu. Zapravo, on nikada nije ni bio kriminalac, već je pratio modu. Kriminalom se bavio iz mode. Pratio je, eto, tu neku raju…”, dodaje na kraju Mehmedbašić.

Podsjetimo, Super Beba je preminuo u Ekvadoru od posljedica srčanog udara u 39. godini života.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79