Ona ima 76, on 23 godine, a zarađuju prodajom svog erotskog sadržaja

Almeda (76) i Gary (23) Hardwick vjenčali su se 2015. godine, dvije semdice nakon upoznavanja na sahrani njenog sina Roberta. U to je vrijeme Gary imao 17 godina, a nedavno se rastao od 77-godišnjakinje, a Almeda je imala 71 godinu. Sada, pet godina kasnije, par je odlučio podijeliti svoju ljubav s drugima te su otvorili račun na stranici OnlyFans, gdje prodaju svoj erotski sadržaj.

Društvena mreža za odrasle omogućuje korisnicima, uključujući seksualne radnike, da komuniciraju sa svojim obožavateljima i zarađuju novac. Oni naplaćuju mjesečnu pretplatu oko 20 KM a nude seksi scene njih dvoje, prenosi Večernji list. Almeda i Gary vjenčali su se na ceremoniji koju je Gary priredio u šest dana za samo 300 KM, a nakon vjenčanja uselili su se u Almedinu kuću zajedno s jednim njenim unukom, koji je tri godine stariji od Garyja.

Nisam tražila mlađeg muškarca, ali Gary je jednostavno bio savršen – rekla je Almeda. – Jednostavno sam odmah znala da je on taj. Nakon što je Almeda ostala udovica, a zatim izgubila i svog sina Roberta nakon napada, osjećala se iznimno usamljeno i tužno. Baš kako se osjećao i Gary koje je bio zarobljen u nesretnoj vezi sa starijom ljubavnicom. No, nakon njihovog upoznavanja, ovaj par ne može biti sretniji.

Dvije sedmice nakon njihovog prvog spoja, Almeda nije oklijevala prihvatiti kad ju je Gary zaprosio putem telefona. – Almeda je u srcu toliko mlada da nam godine nikad ne smetaju, nikad zapravo ne razmišljamo o tome. Samo znam da je Bog uslišio moje molitve tog dana kad je ušla u moj život – rekao je Gary.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79