Opasni momak Elvedin Sakić poslao poruku mladima: “Polje napolju pura i sataraš, nego tamo peka”

Još jedan opasni momak zeničkog asfalta pridružio se društvenoj mreži TikTok. Nakon što je odležao kaznu od 8 godina iza rešetaka zbog otuđenja i oštećenja tuđe imovine, falsifikovanja i teških krađa Elvedin Sakić nalazi se na slobodi.

Osim po svojim djelima, javnosti je poznat po svojoj čuvenoj rečenici da se Zenica izgradila kao Real Madrid koju je rekao prije 5 godina u emisiji Slučajevi X.

(VIDEO) Još jedan opasni momak pridružio se TikToku

Ovog puta, opasni momak iskoristio je TikTok kako bi poslao omladini poruku, te im skrenuo pažnju da zatvor nije za njih.

“Furate se na ove neke ljude, nemojte. Budite svoji. Nema od kriminala ništa. Od kriminala naneseš samo čemer i jad svojima. Da vam kažem ovo sad, bolje napolju pura, sataraš stuho paradajz, glavica luka truhla mati ili ti napravi, nego tamo peka.

Jer tamo kad te zatvori, nemaš nikog. Svi drugovi su ti napolju. Gdje si, šta ima, ovo ono, ima li gdje da zapalimo, ovo ono. A kada te zaključa, gotovo. Kraj. Što bi rekli, the end. Nemojte mladi da se bavite sa tim..

 

Njegovi video klipovi broje preko stotine hiljada pregleda, a uskoro ćete ga moći gledati i u svojoj životnoj ispovijesti koju će dati za portal Crna-Hronika
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79