Opet obustava saobraćaja u centru Sarajeva, ovog puta zbog ulične trke

Iz Kantonalnog preduzeća GRAS najavili obavijestili su građane da će doći do izmjena u odvijanju javnog gradskog prijevoza danas u Sarajevu.

-U nedjelju, 15. septembra u Sarajevu će doći do promjena u odvijanju gradskog prijevoza od sedam do 12 sati – saopćeno je iz GRAS-a.

Besplatna Viber grupa: Upozorite vozače na policijske patrole, radare, gužve u saobraćaju, nesreće…

Tramvaji će saobraćati od Ilidže do Željezničke stanice odnosno neće saobraćati od Tehničke škole do Baščaršije.Trolejbuski saobraćaj do Jezera neće biti u funkciji odnosno bit će preusmjeren na terminal Trg Austrije.

Autobuska linija Vijećnica-Dobrinja mijenjat će polazni terminal i trasu. Polazit će sa terminala Trg Austrije. Na relaciji Trg Austrije-Pofalići će saobraćati trolejbuskom trasom u oba pravca.

Autobuske linije za Podhrastove, Bare, Koševsko Brdo i Breku mijenjat će polazni terminal. Umjesto od Doma Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, polazit će sa Drvenije.

Ostale autobuske i minibuske linije čiju trasu koriste ili presjecaju učesnici trke, a koje polaze sa terminala Sutjeska, Drvenija i Park, bit će privremeno obustavljene do prolaska trkača.

Razlog za promjene u odvijanju javnog prijevoza je ulična utrka.

Vozači trebaju izbjegavati ovaj dio grada do 12 sati.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79