Opljačkan Bingo u Sarajevu, ukradena veća količina cigareta

 

Poslovnica Binga na Ciglanama je jutros ili tokom noći opljačkana, a radnici su to prijavili policiji jutros kada su došli na posao. Još uvijek se utvrđuje šta je sve ukradeno.

“Zaposlenici TC Bingo, u ulici Merhemića trg prijavili su policijskoj upravi Centar jutros u 7:40 sati da je ovom prodajnom objektu došlo do teške krađe”, potvrdila je za Klix.ba portparolka MUP-a KS Mersiha Novalić.

Krađu su počinile nepoznate osobe, a krivično djelo teška krađa odnosi se na krađu sa preprekama u kojoj lopov mora da obije ili nasilno otvori objekat.

Prema nezvaničnim informacijama, radnici su prijavili da je ukradena veća količina cigareta, a ovaj market Binga je trenutno zatvoren kako bi popisali artikle i uvidjeli šta je sve ukradeno.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac, a policijski službenici Uprave policije MUP KS obavili su uviđaj, te nastavljaju rad na dokumentiranju ovog krivičnog djela.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79