Opljačkana benzinska pumpa: Pljačkaši odnijeli mizeran plijen

Dva maskirana lica, od kojih je jedno ispalilo više hitaca iz pištolja, ukrala su 400 KM iz benzinske pumpe “Dragstes” u dobojskom naselju Bukovac, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj, javlja Srna.

Prema izjavi radnika benzinske pumpe pljačku, koja je policiji prijavljena u subotu, 8. decembra, izvršila su dva maskirana lica, uz prijetnju upotrebe noža i pištolja.

Nakon što je jedno od njih ispalilo dva hica u vazduh, radnik im je dao novac, poslije čega su se oni udaljili sa lica mjesta.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Doboju.

Osim aktivnosti na rasvjetljavanju krivičnih djela i identifikacije izvršilaca, službenici Policijske uprave Doboj preduzimaju intenzivne radnje na prevenciji daljih vršenja krivičnih djela.

Te mjere se odnose na obilazak potencijalnih objekata napada, procjenu rizika, nadzor nad provođenjem hitnih i neodložnih mjera obezbjeđenja, odnosno fizičke, tehničke i operativne zaštite, kao i pokrivanja redovnih i usmjerenih djelatnosti pripadnika policije, navodi se u saopštenju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments