Oproštajna fešta ili pobjednički skup: Dodik organizuje druženje na Kozari

Narodu je uvijek trebalo “hljeba i igara”, a kada ponestaje hljeba onda se “zatalasa” sigurnosna situacija u državi, pa onda političari spinuju tezu “samo nek ne puca”.

Milorad Dodik ovaj put organizuje druženje na Kozaru, gdje sigurno neće nedostajati igara, ali ni hljeba, međutim, prema riječima Nebojše Vukanovića, ovaj put će nedostajati ljudi.

PR je kvalitetno odradio svoj posao, ali je interesovanje i dalje malo. Teško je animirati javnost bez kvalitetnog muzičkog programa, pa je Milorad ovaj put izabrao Milicu Pavlović i OK bend da naprave uvertiru, prije nego on uzme mikrofon i započne čuveni hit “Ne može nam niko ništa”.

Skup na Kozari nosi naziv “Živjeće Srpska”, odnosno “Živjeće vladavina Milorada Dodika” koji je u proteklom periodu pustio da vatrena stihija uzima pedalj po pedalj države kojom predsjedava. Dodik se tu nije zaustavio, te je angažovao helikopter da ode na proslavu Čovićevog rođendana. Nije se obazirao na činjenicu da su helikopteri u proteklom periodu trebali da pomažu vatrogascima u gašenju požara, pa se u inat provozao u helikopteru kojeg plaćaju svi stanovnici Bosne i Hercegovine.

Nadamo se da mu kiša ovaj put, kao što je to učinila u Jablanici, neće pokvariti planove, te da će skup proteći u rahatluku i veselju.

Brojni analitičari prognoziraju pad režima Milorada Dodika, pa nam ostaje da vidimo da li će ovo biti oproštajni ili pobjednički skup.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79