Opsadno stanje u selu Grabovac. Lopova iz Srbije traži i helikopter

Policija je, kako nezvanično saznaju “Nezavisne“, na tragu odbjeglom D.R. iz Srbije, za koga se sumnja da je izveo više teških krađa na području Banjaluke, te ga već nekoliko časova traže na području opštine Čelinac.

Kako javljaju mještani Čelinca, nekoliko sati policija traga za odbjeglim, a dosta njenih pripadnika primijećeno je u selu Grabovac.

U potragu je uključen i helikopter SAJ-a MUP-a RS.

“Još od 13 sati traje potraga, policija je na sve strane. Koliko smo čuli, odbjegli se krije na području Čelinca”, kažu mještani Čelinca.

Iz Policijske uprave Banjaluka za “Nezavisne” kažu da se i dalje traga za ovim lice te da za sada nemaju nove informacije.

Ako prepoznate ovog lopova, odmah pozovite 122

Podsjećamo, iz MUP RS su u subotu saopštili da D.R. terete da je krađe izveo od decembra 2022. godine do petka, 3. marta, tako što provaljivao u kuće i stanove dok unutra nisu bili vlasnici, a potom premetao stvari i krao razne vrijedne predmete i novac.

Podsjećamo, policijska uprava Banjaluka apeluje na građane da, ukoliko uoče lice koje se nalazi na fotografijama ili imaju saznanja o njemu i njegovom kretanju, odmah pozovu besplatnu telefonsku liniju 122 ili se obrate najbližoj policijskoj stanici”, rečeno je iz PU Banjaluka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79