Optužen jer je pokušao ubiti suprugu autom, bio vidno pijan

Nakon što je udario ženu automobilom, nastavio je vožnju unatrag dok je 44-godišnjakinja tijelom bila zaglavljena između stražnjih kotača. Okrivljenik ju je potom vukao po kolniku

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo je u srijedu optužnicu protiv 36-godišnjaka koji je u ožujku u Dubravi automobilom pokušao ubiti bivšu suprugu.

Prema optužnici, podignutoj pred zagrebačkim Županijskim sudom, okrivljenika se tereti da je 8. ožujka oko 21.40 sati vožnjom unatrag nakanio ubiti 44-godišnjakinju koja mu je odbila predati njihovo dijete jer je bio vidno pijan.

Nakon što je udario ženu automobilom, nastavio je vožnju unatrag dok je 44-godišnjakinja tijelom bila zaglavljena između stražnjih kotača. Okrivljenik je potom, stoji u optužnici, automobilom naglo krenuo naprijed te je, dok je žena ostala ležati na tlu, iznova vožnjom unatrag dijelom podvozja zakvačio njezinu odjeću i vukao je po kolniku ulice.

Okrivljenik je zatim zaustavio svoje vozilo i pobjegao s mjesta događaja, dok je 44-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede.

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor, priopćilo je Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu prenosi 24Sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79