Optužila ih za ‘javnu kuću’, a odgovor našla na stupu u ulici

Poštovani Antonio, pošto imate stanare, morate voditi računa o njima, a pogotovo pošto su kod vas sve žene, uvod je pisma koje je u poštanskom sandučiću pronašao Antonio (26) iz zagrebačke Dubrave.

Njegova susjeda iz Vardarske ulice obratila mu se anonimno nezadovoljna izborom stanarki koje je primio u svoj dom.

– Naša Vardarska ulica uvijek je bila povučena, a sad smo dobili javnu kuću. Tako da jedni dolaze, a drugi odlaze, pa čak i u jutarnjim satima – navodi dalje nepoznata autorica.

Prvo nisam mogao vjerovati, a onda sam se počeo smijati. Na kući su još radovi. U jednom stanu živimo ja i supruga, u drugom jedna gospođa srednjih godina. Nije nas bilo oko dva tjedna. Friško sam se oženio, pa smo bili na medenome mjesecu. Kući smo se vratili 20. srpnja. Kako imam psa, o kojem se netko trebao brinuti, dok smo bili na putovanju, ovdje su boravile šogorica i njezina prijateljica – kroz smijeh priča ovaj mladić.

Priznaje da su nove “stanarke” bile mlađe, zgodne cure u dobi od oko 26-27 godina, no kaže kako nema govora o “javnoj kući”, koju u pismu spominje dežurna dušobrižnica iz ulice.

– Kako nismo bili ovdje, doista ne znamo tko je to dolazio i odlazio, no u podrumu je bravarska radionica, a u susjednoj kući i limarska, čiji su klijenti uglavnom muškarci – govori Antonio dok se njegov engleski buldog lijeno odmara na podu.

Nakon početnog šoka odlučio se malo našaliti. Pismo je kopirao, dopisao svoj odgovor te ga zalijepio na stup u blizini svoje kuće. Tamo je stajalo izloženo kiši i suncu dok ga netko nije fotografirao i objavio u lokalnoj grupi na društvenoj mreži. Prepiska susjeda u kratkom je roku postala pravi hit na internetu.

– Zovu me poznanici, šalju poruke i zezamo se na moj račun. Vidim i kako prolaznici staju kod stupa, čitaju pismo, a zatim s osmijehom odlaze dalje. Žao mi je što se susjeda nije potpisala, volio bih znati tko je autorica – kaže Antonio, koji u Vardarskoj ulici stanuje oko dvije godine. Dodaje kako ni s kim od susjeda nije u sukobu.

– Susjedi su se znali požaliti na glasnu muziku ako bi nam došli prijatelji ili bismo imali neki tulum – iskren je Antonio.

Tko je zabrinuta autorica pisma i čije su muževe “zaludile” mlade djevojke, nisu nam znali reći ni ostali mještani Vardarske.

– Pitajte moju suprugu, ja sam svaku večer doma. I nas susjede zanima tko to ima ‘bordel’ u ulici jer ništa neobično nismo primijetili – kazao je mještanin.

Smatra da je autorica neka ljubomorna žena s previše slobodnog vremena.

– Što se koga tiče što ljudi rade u svoja četiri zida – u prolazu poručuje drugi mještanin za 24Sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79