Organizator protesta Sanin Musa se oglasio: ,,O munafici i licemjeri”, pa prozvao SDA botove na društvenim mrežama!

Organizator protesta Sanin Musa se oglasio: ,,O munafici i licemjeri”, pa prozvao SDA botove na društvenim mrežama!


Profesor Sanin Musa organizator je protesta 06. jula u Sarajevu. Nakon što je najavio proteste, salva kritika je uslijedila iz tabora onih koji podržavaju aktuelnu vlast, te raznih lažnih profila na društvenim mrežama, čija je uloga da diskredituju Musu, te hvale SDA i aktuelnu Vladu FBiH.

Musa se oglasio na svom Facebook profilu sljedećom izjavom:

,,Čast muslimana je svetinja! Svetija od svetosti svijetle Ka'be…

Moja je čast kao profesora islama, daije, islamskog autora, islamskog političara, brutalno i morbidno ovih dana oskrnavljena.

Braniti čast je obaveza/farz!
Ja moram braniti svoju čast.

Stoga, o munafici i licemjeri;

Jasmin Mulahusić, portal Bošnjaci, Alaga Ajdinović, Vildan(a)Hajdarpasić, zatim ženski Mulahusić-Amina Bašić, Albina Nanić i ostali koji podržavate ovaj džemat zla i fesada…

Kunem se Allahom Uzvišenim tri puta i četvrti put prizivam na sebe prokletstvo Allahovo ako lažem, da nisam u nikakvom kontaktu sa Dinom Konakovićem, da ne podržavam trojku, da nisam izdajnik Bosne i Bošnjaka nikada bio niti ću, da najavljeni protesti nemaju za cilj rušenje i paljenje, te deatabilizaciju države, naprotiv samo boljitak svim građanima ove napaćene države, i svoj našoj djeci, te borbu protiv nepravde i zuluma koju je Allah Uzvišeni zabranio, a koju ovaj narod permanentno trpi i toleriše decenijama, te da niko ne stoji iza ovih protesta osim nekolicina entuzijasta zajedno sa mnom, nikakve BIE, CIE, MIE…

Vi prozvani se zakunite Allahom isto tako tri puta, i četvrti put da je Allahovo prokletstvo na vas, ako neistinu govorite, da sve što sam rekao nije tačno, i da imate dokaza za to što već danima govorite.

Prave dokaze, ne insinuacije i poluistine, te vaša plitka zaključivanja, da bi vam to dalo za pravo da kaljate obraz i čast čovjeka koji je život posvetio Allahu, ostavio mladost i osijedio na Njegovom putu boreći se da Njegova riječ bude gornja, i sebebom te borbe bio razlog upute na Pravi put i povratka Allahu mnogih ljudi širom svijeta.

Kleti vas neću, jer mene kunete u ovim svetim danima i noćima, a kunete u stvari samo sebe, jer kletva upućena onome ko je ne zaslužuje vraća se na onoga ko je izgovori.

Samo ću reći…Allah vam silu slomio i u pepeo je pretvorio što prije!

Evo…ja sam rekao svoje.

Zamolio bih one koji igraju dvostruku igru, malo tamo, malo vamo, da im ovo prenesu, podijele, znam da imam takvih među “prijateljima”.

Ako ne prihvatite, a nastavite sipati sadržaj iz svoje septičke jame, onda Allaha molim da vas što prije sankcioniše kako On umije.

Iako, takvi kakvi ste, dovoljno vam je muke!”


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija