“Orlice” i “zmajice” zajedno na balkonu u Banjaluci: Doček za košarkašice koje su igrale za Srbiju i BiH!

Grad Banjaluka organizovaće u četvrtak, 1. jula svečani doček banjalučkih košarkašica, koje su na Evropskom prvenstvu nastupale za Srbiju i Bosnu i Hercegovinu.

Srpkinje su odigrale sjajan Eurobasket osvojivši zlatnu medalju, dok je selekcija BiH bila najprijatnije iznenađenje šampionata.

U oba nacionalna tima nastupale su igračice iz Banjaluke, pa je Gradska uprava odlučila da im priredi zajednički doček.

“Grad Banjaluka organizovaće u četvrtak, 1. jula svečani doček košarkašica – Saše Čađo, koja je sa reprezentacijom Srbije osvojila zlatnu medalju na Evropskom šampionatu i za Banjalučanke iz košarkaške reprezentacije BiH, predvođene kapitenom Milicom Deurom, koja je na istom prvenstvu zauzela peto mjesto.

Po uzoru na Beograd, doček će biti organizovan na balkonu Gradske uprave.

Za naše sportistkinje biće upriličen i svečani prijem kod gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Košarkašice će pozdraviti sve prisutne u četvrtak, u 20.30 časova sa balkona Gradske uprave nakon čega će građani imati i priliku da se druže sa našim uspješnim sportistkinjama.

Sigurni smo da će i ubuduće uspjesi naših sportista biti povod za okupljanja ispred balkona Gradske uprave”, navedeno je u saopštenju Gradske uprave.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79