Osam ljudi likvidirano u novom masakru u Srbiji

Prema informacijama srbijanskih medija, muškarac je iz vozila u pokretu iz kalašnjikova pucao najprije u masu, ne birajući žrtve. 

Prema posljednjim informacijama do kojih su došli srbijanski mediji, broj ubijenih u novom krvavom piru porastao je na čak osam, dok ranjeni pristižu u Urgentni centar i nije poznat konačan broj.

Nažalost, još uvijek nema pouzdanih informacija da li je policija uspjela savladati napadača.

Prema posljednjim informacijama objavljenim prije otrpilike sat vremena, on se i dalje opire hapšenju i puca na policiju.

Podsjećamo, nakon što su stigle informacije o pucnjavu u Mladenovci, policija je pokrenula akciju “Vihor”. Područje zločina nadlijeće i helikopter.

Na mjestu incidenta su ekipe Hitne pomoći i policije. Moguće da ima još žrtava, a po nezvaničnim saznanjima, među ranjenima ima i djece.

Prema informacijama srbijanskih medija, muškarac je iz vozila u pokretu iz kalašnjikova pucao najprije u masu, ne birajući žrtve.

Kako nezvanično saznaje beogradski Informer, u pucnjavi u Mladenovcu ubijen pripadnik MUP-a Srbije i njegova sestra.

Prema informacijama beogradskih medija, radi se o mladiću U. B.. On je pobjegao u “mercedesu” nakon što je ispalio hice.

Osumnjičeni star 21 godinu, a prema informacijama Kurira, bio je u školskom dvorištu sa društvom.

Nakon što je između njih izbila svađa, on je otišao do kuće, uzeo pušku i započeo krvavi pir.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79