Ostat će u historiji sramote zapisano da je Konaković prvi vlastodržac, Bošnjak, koji je organizirao homoseksualnu Paradu u Sarajevu!

Elmedin Konaković već godinama laže koga stigne. Godinama je lagao ljude u SDA, godinama laže građane, svoje političke partnere, a na kraju je počeo lagati i samoga sebe – navodi se, između ostalog, u saopćenju KO SDA

Iz Kantonalnog odbra Sarajevo SDA upućeno je seopćenje za javnost i odgovor lideru Naroda i Pravde Elmedinu Konakoviću povodom jučerašnjih reakcija na koalicioni dogovor ove stranke sa SBB-om i DF-om.

Konaković: Fahro je mazohista, voli da ga tuku

U saopćenju se navodi sljedeće:

Presuda Općinskog suda Elmedinu Konakoviću za klevetu, u sporu koji je protiv njega pokrenula predsjednica Općinske izborne komisije, predstavlja još jednu potvrdu njegove klevetničke ličnosti.

Elmedin Konaković već godinama laže koga stigne. Godinama je lagao ljude u SDA, godinama laže građane, svoje političke partnere, a na kraju je počeo lagati i samoga sebe.

Dokaz tome je njegova uvjerenost da lažima i klevetama nanosi štetu SDA. On nije svjestan da, želeći silno da našteti nama, samo nanosi štetu sebi samome. Narod nije naivan i vrlo dobro vidi ko je i šta je Elmedin Konaković – da puno priča, uglavnom laže i ništa ne radi.

Svojim sistemskim klevetničkim djelovanjem, Konaković u proteklih nekoliko godina nije nanio ni najmanju štetu SDA, već samo korist.

SDA je, nakon njegovog izlaska iz stranke, povećala svoj broj glasova u Kantonu Sarajevo sa 52 hiljade na 54 hiljade.

Neka mu to, uz jučerašnji dan, bude pouka, ako je u stanju da od vlastitih laži više išta vidi.

Što se tiče njegove opaske o petku 13. i vjeri i običajima Bošnjaka, Konakoviću je bolje da ne pokreće raspravu na tom polju, prenosi Depo.

Kada govorimo o vjeri, tradiciji i običajima Bošnjaka, ostat će u historiji sramote zapisano da je Elmedin Konaković prvi vlastodržac u višestoljetnoj historiji Sarajeva koji je organizirao homoseksualnu Paradu. Njegova Vlada je to istakla kao svoj najveći rezultat, čime je sve rekla o sebi – poručuju iz KO SDA.

SDA: Konaković već godinama laže koga stigne

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79