‘Ostavio poruku’ parking papku: Kažu da ostavlja auto gdje god hoće

Nepoznati počinitelj autolakom je vjerovatno noćas iz još uvijek nepoznatih pobuda uništio automobil nepoznatog vlasnika u riječkom naselju Grbci, u Hrvatskoj.

Auto je išaran plavim sprejom, a preko vrata je napisana uvredljiva riječ na račun vlasnika.

Kako piše 24sata, fotografija je objavljena na zatvorenoj Facebook grupi pod nazivom „Problemi u prometu – Rijeka i okolica“. Autor fotografije je riječki taksist koji je, kako je sam kazao, išarani auto primijetio u prolazu.

Ne znam čiji je auto. Čini mi se da ga je u noći neko išarao, moguće zbog načina na koji se parkira – ispričao je čitatelj portala 24sata.hr.

U komentarima ispod Facebook posta neko od susjeda je potvrdio ovu pretpostavku, komentirajući da je auto išaran jer vlasnik parkira gdje hoće.

Živim u toj ulici, taj vlasnik auta ostavlja svoje vozilo gdje god stigne bez obzira na to može li se proći ili ne. Mislim da je natpis stvar ‘problema u prometu’, a ne ostavljene žene – jedan je od komentara susjeda.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79