Osuđen za 6 mjeseci robije jer je dirao maloljetnicu po tijelu

Presudom Opštinskog suda u Širokom Brijegu, mještanin D.G. je pravosnažno osuđen na šest mjeseci zatvora pod optužbama da je u tri navrata hvatao u zagrljaj i dirao po grudima i zadnjici maloljetnicu, koja se branila i pokušavala se istrgnuti.

To je saopšteno iz Kantonalnog tužilaštva u Širokom Brijegu, koje je, ističu, dokazalo krivicu D.G. za krivično djelo bludne radnje piše Una.

“D.G. je u septembru i oktobru 2021. godine, u svojoj i kući maloljetnice, u Širokom Brijegu, koristio prilike kada je dolazila u njegovu kuću i ostajala sama u svojoj kući, da zadovoljava svoj seksualni nagon. Naime, on ju je u tri navrata hvatao u zagrljaj i dirao po grudima i stražnjici, dok se ona branila i pokušavala istrgnuti iz zagrljaja”, saopšteno je iz Tužilaštva.

Kako su dobdali, presuda je postala pravosnažna i protiv nje nije dozvoljena žalba.

“Optužnicu u ovom predmetu zastupao je tužilac Josip Aničić, koji je navode optužnice dokazao iskazima maloljetnice, njene majke, njenog prijatelja, te psihološkim vještačenjem maloljetnice”, naveli su iz Tužilaštva u Širokom Brijegu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79