Osumnjičen da je puškom ubio psa

Policija je u Čelincu privela i ispitala V.D., koji se sumnjiči da je 24. Oktobra, u mjestu Šnjegodina Donja, iz puške usmrtio psa.

“Oružje je pronađeno, oduzeto i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku”, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Banjaluka.

Policijski službenici Policijske stanice Čelinac su zaprimili prijavu 1.11.2019. godine, da je iz dvorišta nestao pas rase ‘balkanski ovčar’.

Nakon prijave, policija je pronašla, uhapsila i ispitala V.D. osumnjičenog da je izvršio krivično djelo “Mučenje i ubijanje životinja”.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po komletiranju i dokumentovanju predmeta protiv osumnjičenog će u redovnoj proceduri biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, prenose Nezavisne.

-Svrha grupe nije ometanje rada policije, već je grupa informativnog karaktera i pomaže vozačima da prije svega izbjegnu neprijatne situacije i gužve, navode iz Crne hronike.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79