Osumnjičen za nezakonito sakupljanje priloga, auto mu oduzet zbog duga

Policajci iz Banjaluke u subotu su, u Bistrici, po prijavi, zatekli H.A. iz Vukosavlja kako vrši neovlašteno prikupljanje dobrovoljnih priloga, kao i da se sam dovezao autom, iako ima zabranu upravljanja motornim vozilom, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

“Zbog gore navedenog prekršaja i zbog bojazni da će nastaviti sa činjenjem istih, od H.A. je oduzeto vozilo. Takođe mu je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH i prekršaja neovlašćeno prikupljanje dobrovoljnih priloga iz oblasti Zakona o javnom redu i miru”, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, provjerom u službenim evidencijama, utvđeno je, da je H.A. višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni u iznosu od 25.235KM.

“O svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka, odjeljenje za prekršaje”, zaključuje se u saopštenju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79