Osumnjičeni za likvidaciju policajca 9 puta pobjegao iz zatvora: Imao lažnu bh. ličnu kartu

Osumnjičeni za likvidaciju policajca 9 puta pobjegao iz zatvora: Imao lažnu bh. ličnu kartu


Danas je u Bijeljini uhapšen Z.R. (39) zbog sumnje da je organizovao transport osumnjičenog za ubistvo policajca iz Preševa do Loznice. Prilikom hapšenja, Z.R. je kod sebe imao falsifikovana dokumenta na ime Marko Marković.

Prema informacijama Kurira, Z.R. je dugogodišnji bjegunac, poznat policiji još od 2019. godine kada je uhapšen u akciji za organizovani kriminal povezan s krijumčarenjem marihuane. Bio je osuđen na osam godina zatvora, ali je pobjegao nakon što je pušten da se brani sa slobode uz jemstvo.

Z.R. je takođe osumnjičen da je zajedno sa suprugom organizovao transport osumnjičenog Fatona Hajrizija, koji se trenutno nalazi u bjekstvu, a za kojim se intenzivno traga zbog sumnje da je ubio policajca Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu u Loznici.

Uhapšeni taksista takođe je potvrdio da je prevozio Hajrizija, navodno na zahtjev Marka Markovića, vlasnika hotela u Bijeljini. Međutim, ispostavilo se da je Marković zapravo Z.R., kod kojeg su pronađena lažna dokumenta, uključujući i lažnu bh. ličnu kartu.

Faton Hajrizi, koji je devet puta pobjegao iz zatvora i služio kaznu od 27 godina zbog ubistva, predstavlja izuzetno opasnu osobu koju policija intenzivno traži.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija