Bahata braća zarađivala više od 30.000 eura mjesečno

Uroš i Miloš Panić, braća iz Beograda, nedavno su uhvaćeni u mreži zakonodavstva zbog sumnje da su bili glavni akteri lanca prostitucije. Njihov posao, koji je navodno bio javna tajna u Beogradu posljednjih mjeseci, doveo ih je do značajne finansijske dobiti, čak do 30 hiljada eura mjesečno.

Prema informacijama, braća Panić su imala do detalja razrađenu šemu poslovanja, a glavnu ulogu u cijeloj priči imala je S.L., trudnica u osmom mjesecu trudnoće. Ona je navodno bila sekretarica i knjigovođa posla, koja je vodila evidenciju o zaradama i zakazivala termine.

Ipak, njena pedantnost je, prema navodima, nesvjesno dovela do dokumentovanja i davanja dokaza o nelegalnim aktivnostima policiji.

Otkrivanje lanca prostitucije Uroša i Miloša Panića došlo je nakon intenzivnog rada policije, koji su pokrenuli na osnovu saznanja “nakon reklame” od usta do usta. Prilikom hapšenja, S.L. je uhapšena zajedno sa Vukom Stankovićem, koji je bio najbolji prijatelj braće Panić, dok su braća uspjela izbjeći hapšenje i trenutno su u bjekstvu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79