Foto: Blic
Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić negirao krivicu: Saslušanje trajalo tri sata

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić negirao krivicu: Saslušanje trajalo tri sata


U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru danas je Srđan Ј., osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, potpuno negirao izvršenje krivičnog djela, kako saznaje Tanjug.

Njegovo saslušanje počelo je oko 10 sati i trajalo tri sata.

Nakon saslušanja, pripadnici policije izveli su osumnjičenog iz zgrade tužilaštva i odveli ga do policijskog vozila.

Advokat Živadin Bogdanović, branilac osumnjičenog, izjavio je novinarima da, u dogovoru sa klijentom, neće komentarisati današnje saslušanje.

Srđan Ј. se nakon hapšenja branio ćutanjem, koristeći svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. S druge strane, drugi osumnjičeni, Dejan D., priznao je ubistvo.

Obojica se nalaze u pritvoru, dok je otac Dejana D., koji se sumnjiči da je pomogao sinu da premjesti tijelo djevojčice, nedavno pušten iz pritvora, jer za krivično djelo pomoći učiniocu nakon izvršenja krivičnog djela pritvor ne može trajati duže od dva mjeseca.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora. Policija je, nakon deset dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, uhapsila S. Ј. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njeno tijelo stavili u gepek i odnijeli na deponiju. Nažalost, tijelo djevojčice još uvijek nije pronađeno.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija