Otac alkoholičar ubio 25-godišnjeg sina Dejana Fazliju

Otac alkoholičar ubio 25-godišnjeg sina Dejana Fazliju


U Kruševcu je pronađeno tijelo Dejana Fazlije (25), mladića iz grada na Rasini koji je iskrvario pošto ga je otac izbo nožem.

Tijelo nesrećnog momka pronašla je policija, a tužilaštvo je saopštilo da je Dejan dobio ubodnu ranu u predjelu grudnog koša i srčanog mišića. Faktički, otac je ubio rođenog sina ubodom noža u srce!

Nedugo po pronalasku Dejanovog tijela, njegov otac se objesio u kući u kojoj je nekada živio sa porodicom.

Ubistvu i samoubistvu je prethodila svađa između oca i sina, kojoj je, kako se pretpostavlja, kao i mnogo puta prije toga kumovao alkohol. Naime, Dejanov otac bio je sklon alkoholu, zbog čega je porodica često ispaštala.

U prvi mah, čak ni porodica nije znala šta se dogodilo sa Dejanom. U jednoj od Fejsbuk grupa, uz fotografiju nasmijanog Dejana, podeljena je objava sledeće sadržine:

Gubi se trag od 26.08. od 23:00 od brata nestao povređen ako ga neko zna ili ga vidi Molimo vas da nas kontaktirate na broj ******** ili da pozovete policiju u Kruševcu. Molio bih naše Kruševljane ako neko nešto sazna da nam javi i podjeli ovu objavu u što većem broju. Zove se Dejan Fazlija.”

FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Nažalost, samo dan kasnije stigla je vijest da je Dejan pronađen mrtav u lokvi krvi. Vijest je šokirala ne samo Kruševac, već i cijelu Srbiju koja žali za prerano i surovo prekinutim životom mladića.

“Bio je veseo i nasmijan, uprkos teškom djetinjstvu”

– Uvijek je bio nasmijan i veseo, uprkos ocu nasilniku i strašno teškom djetinjstvu – napisala je na društvenoj mreži “Iks” jedna korisnica, podijelivši sliku nasmijanog mladića u bijeloj košulji.

Ona je dodala rečenicu koja opominje:

– Kad biste zatvarali i liječili monstrume, ne biste mladost slali u grob.

Na mreži su potom osvanuli detalji iz Dejanovog života, kao i iz života njegove porodice.

Poznavaoci prilika u porodici Fazlija navode da je Dejanov otac zbog sklonosti alkoholu oduvijek bio nasilan, najčešće prema supruzi.

Kako su Dejanova braća rano zasnovala porodice i započele svoje živote, u kući su ostali samo Dejan i roditelji.

Skupljao novac za liječenje majke

Dejanova majka je prije tri mjeseca otišla u Austriju da čuva unuče. Nasilni muž joj je svakodnevno slao poruke i prijetio da će je ubiti čim se domogne njene adrese.

S druge strane, kako nije imao adresu u Beču na kojoj privremeno boravi njegova supruga, pritiskao je Dejana da otkrije gdje mu se majka nalazi.

Ali, i Dejan je već izvjesno vreme živio na drugoj adresi. U tome su mu pomogle kolege sa jednog posla, a radio je na dva radna mjesta kako bi majci skupio novac za liječenje. Majka mu je, naime, imala oftalmoloških problema, pa je Dejan prikupljao novac kako bi joj obezbjedio odlazak na operaciju.

Kako je saopšteno iz tužilaštva, 27. avgusta u večernjim satima Policijskoj upravi u Kruševcu zvanično je prijavljen nestanak lica D.F. od strane njegove majke N.F. (52), mada je potraga za njim pokrenuta od podnevnih sati istog dana, kada je njegova sestra po majci nezvanično prijavila nestanak, i to raspitujući se u policiji o eventualnim saznanjima o njegovoj sudbini, piše Blic.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija