Otac djevojke koja je stradala od strujnog udara: Moja Ivana je otišla u kupatilo, ali nije isključila bojler

Ivana Rošulj (23) poginula je 4. januara u svojoj kući u trenutku tuširanja, u ulici Milorada Stojanova 36.

Ivana Rošulj (23) iz Stajićeva kod Zrenjanina poginula je 4. januara u svojoj kući, u ulici Milorada Stojanova 36, usljed strujnog udara iz bojlera dok se tuširala.

Ona je taj dan oko 18 sati ušla u kupatilo da se istušira, ali je došlo do kratkog spoja i Ivana je preminula uprkos naporima porodice i ljekara da je reanimiraju.

– Moja kćerka je otišla u kupatilo, ali nije isključila bojler. Dok je bila u tuš-kabini, struja iz bojlera probila je kroz tuš te udarila u vodu i tuš-kabinu u kojoj je bila Ivana. Od udara, ona ja pala iz kabine na lavabo. Moja supruga i ja smo čuli da se nešto lomi, ali nismo znali šta se dešava. Supruga je ušla unutra i našla našu kćerku na podu – rekao je za „Alo!“ Ivica Rošulj (49), Ivanin otac, koji je policajac u Sečnju.

On je za “Alo” ispričao da je Ivani srce radilo te da su odmah pozvali hitnu pomoć i pokušali da joj pomognu.

– Ljekari Hitne pomoći su dva sata masirali Ivani srce, davali joj adrenalin, ali našoj djevojčici nije bilo spasa – rekao je Ivanin otac.

Ispričao je i da je njegova kćerka radila u fabrici kablova u Zrenjaninu, ali da je 8. januara trebala prijeći u firmu „Dreksmajler“, gdje radi i njena majka Stanojka (43).

– Ivana je završila srednju školu, ali je htjela da bude policajka. Baš smo o tome pričali i planirala je da se javi na novi konkurs u martu. Već je bila podnijela zahtjev za mjesto policajke jer joj je to bila velika želja, da krene mojim stopama – ispričao je Ivica.

Otac tragično nastradale Ivane jedva je prozborio da je ona 10. januara trebala proslaviti 24. rođendan.

– Ne znam šta da kažem. Treba ovo preživjeti – rekao je Ivica Rošulj, koji je naveo da je bojler uvijek bio ispravan.

Ivana ima i mlađeg brata Igora (18).

Cijelo Stajićevo je u šoku zbog pogibije mlade Ivane.

Ivanino tijelo je 5. januara bilo na obdukciji u Novom Sadu, a danas treba biti dopremljeno u Zrenjanin.

Ivana će biti sahranjena na mjesnom groblju u Stajićevu.

Avaz

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79