Otac i sin koji su napravili haos, vidjeli starog neprijatelja pa zapucali

Čiji metak je pogodio nesrećnu ženu, koja je, prema navodima lokalnih medija, u tom trenutku šetala sa djetetom, utvrdiće istraga

Hitko Ahmetović i Anes Ahmetović, otac i sin koji su juče učestvovali u brutalnom oružanom obračunu nasred ulice u Novom Pazaru, vlasnici su noćnog kluba u ovom gradu.

Oni su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično djelo pokušaj ubistva.

Naime, u pucnjavi koja se dogodila oko 15.30 juče u Novom Pazaru teško su povrijeđene dvije osobe – Mesudin K. (39), koji je bio meta napada, i slučajna prolaznica Meliha M. (32), koja je primila metak u grudi samo jer se našla u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu.

Kako se nezvanično saznaje, otac i sin primjetili su u kolima Mesudina K. sa kojim su prije nekoliko mjeseci ušli u sukob. Ko je prvi potegao oružje, za sada nije poznato, ali i Mesudin i Ahmetovići zapucali su jedni na druge. Čiji metak je pogodio nesrećnu ženu, koja je, prema navodima lokalnih medija, u tom trenutku šetala sa djetetom, utvrdiće istraga.

Mesudin je zadobio hitac u noge, a nesrećna žena u grudi. Njima je u pomoć pojurio policajc koji se našao u blizini mjesta obračuna, a naoružani otac i sin pobjegli su s lica mjesta.

Njih dvojica su nešto kasnije uhapšeni, a povrijeđeni muškarac i žena nalaze se u bolnici.

Do pucnjave je, inače došlo u ulici u kojoj se nalazi u zgrada Policijske uprave.

Kako se nezvanično saznaje, naoružani otac i sin mještanima Novog Pazara poznati su kao problematični, piše mediji u Srbiji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79