Otac i sin napali policajce

Siniša Tešan (50) i Spomenko Tešan lišeni su slobode  jučer u Istočnom Sarajevu, nakon što su fizički napali i povrijedili dvojicu policajca.

Kako saznajemo, sve je počelo nakon što je Siniša na parkingu u ulici Stefana Nemanje u Istočnom Sarajevu vrijeđao muškarca i potom pobjegao. Oštećeni je slučaj prijavio policiji, koja je izašla na lice mjesta.

Siniša, koji je bio u alkoholiziranom stanju, prvi je napao policajce, a potom se priključio i Spomenko. Nezvanično saznajemo da je riječ o njegovom sinu. Policajci, iako povrijeđeni, uspjeli su staviti pod kontrolu nasilnike te im staviti lisice na ruke.

Naknadno su otišli u bolnicu ”Srbija” u Istočnom Sarajevu, gdje im je ukazana ljekarska pomoć. Kako saznajemo, policajci su zadobili razguljotine i riječ je o lakšim povredama.

Nakon kriminalističke obrade, nadležnom tužilaštvu bit će podnesen izvještaj za počinjeno krivično djelo napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti.

U Sarajevu napadnuta pripadnica LGBT populacije

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments