Otac ih bacio s balkona: Djeca s Paga danas izlaze iz bolnice

Troje djece, koje je otac u Pagu bacio s balkona, uspješno su se oporavila u zadarskoj Općoj bolnici i danas će biti otpuštena na kućnu njegu. Bit će smješteni s majkom uz njegu stručne osobe, javlja Radio Zadar.

Pridružit će im se i njihova sedmogodišnja sestra, koja je još na liječenju u KBC – Rebro. Živjet će sa svojom majkom, ali će im biti osigurana i njega jedne stručne osobe.

Pomahnitali Josip Rođak u četvrtak 28. februara oko 6.45 sati bacao je svoju maloljetnu djecu, jedno po jedno, preko balkona. Ni Hitnu nije pozvao, pričaju svjedoci, sjeo je u auto i odvezao se u policiju, čija je postaja udaljena samo 50-ak metara od te kuće u Ulici Josipa bana Jelačića na Pagu.

Djevojčice imaju pet, sedam i osam godina, a najmlađi sin samo tri godine. Nakon odlaska Hitne pomoći i policije, ispod balkona ostale su pločice natopljene njihovom krvlju. Znajući što se tu dogodilo, prizor ledi krv u žilama.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments