Otac iz Visokog silovao kćerku dok mu je supruga spavala u drugoj sobi

Općinski sud u Visokom u cijelosti je potvrdio optužnicu Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona kojom je T. A. iz Visokog optužen za silovanje svoje kćerke.

Prema navodima iz optužnice  T. A. je silovao kćerku u noći između 14. i 15. februara ove godine u porodićnoj kući.  Dok je njegova supruga spavala u dnevnom boravku, optuženi je u drugoj sobi gdje spavaju on i kćerka A. T. , prišao kćerki koja je spavala na madracu.

Na silu joj svukao helanke

– Najprije ju je preko deke i čupavca kojim je bila pokrivena pritisnuo s obje ruke u predjelu stomaka i pokušao strgnuti deku i čupavac sa nje, govoreći joj „Ja ti žvaljo?“ pa kada je A. uhvatila čupavac, upotrebom sile naglo strgnuo sa nje deku i čupavac, potom svukao svoje hlače do koljena, kleknuo iznad nje i na silu joj svukao helanke koje je imala na sebi. Dok se A. opirala, on je svojim nogama pritisnuo njene noge i raširio ih, a rukama uhvatio A. ruke i držao ih iznad njene glave- navodi se u optužnici Tužilaštva ZDK.

Otac mosntrum je tada silovao kćerku nakon čega je ona nekako uspjela da oslobodi ruke i noge i odgurne ga od sebe.

Zadovoljio svoju pohotu

On je obukao hlače i vratio se na kauč na kojem inače spava, a potom joj je ponovo prišao. Kleknuo je pored madraca na kojem je ležala i dirao rukom po svom spolnom organu nakon čega je svršio zadovoljivši svoju pohotu.

– Kćerki je potom dao 20 KM i zaprijetio da o tome što se desilo ne smije nikome reći jer će je istjerati iz kuće i imaće problema i ona i on, čime je počinio krivično djelo silovanje i rodoskrvnuće- navedeno je u optužnici piše Avaz.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79