Otac muškarca osumnjičenog za silovanje djevojčice: Kleo mi se u dijete da je nije pipnuo

Milivoje I. iz Belotića kod Bogatića, otac Aleksandra I. (38) koji je uhapšen zbog sumnje da je u subotu uvečer silovao djevojčicu (13) iz tog mjesta, ne može da povjeruje da je njegov sin u stanju da počini tako strašan zločin.

Milivoje se slaže da bi Aleksandar trebalo da odgovara ukoliko se dokaže da je silovao djevojčicu, ali on i dalje vjeruje da je njegov sin nevin.

U subotu uvečer u gluho doba noći banula mi je policija na vrata, tražili su mog sina. Rekao sam im da ne znam gdje je i da je trebalo da bude na proslavi u Bogatiću. Kada su mi rekli da je moj sin silovao 13-godišnju djevojčicu, kćerku čovjeka kod kog je zaposlen, šokirao sam se – priča Milivoje.

On je zatim sa policajcima krenuo u stanicu, gdje je na ulazu zatekao djevojčicu koja je prijavila silovanje i njene roditelje.

-To dijete nije izgledalo kao da je sat vremena prije toga silovano. Njen otac me je pitao: “Crni Milivoje, šta uradiste mom djetetu?!” Rekao sam mu da nemam pojma šta se desilo i da jedino znam da su svi oni bili zajedno sa mojim sinom na jednoj proslavi punoljetstva u Bogatiću – kaže on.

Kasnije te noći Aleksandar je uhapšen, a Milivoje ga je tada upitao: “Jesi li je silovao?”

Sin mi je rekao da nije to uradio, kleo mi se u dijete da nije pipnuo tu djevojčicu. Pitao sam ga zatim zašto je onda pobjegao sa proslave, a on mi je rekao da su svi htjeli da ga linčuju… Sada samo želim da se ova stvar istjera do kraja. Ne zbog mene, već zbog mog sina, njegove trudne žene i njegovog malog sina. Glavu bih mogao da dam da Aleksandru neko smješta cijelu priču – kazao je Milivoje.
Aleksandar je, inače, zaposlen u kamenorezačkoj radnji, čiji je vlasnik otac navodno zlostavljane djevojčice.

Podsjetimo, on se tereti da je u subotu, tokom proslave u jednom restoranu u Bogatiću, izveo napolje 13-godišnju djevojčicu, a zatim ju je odveo u jedno napušteno dvorište, gdje ju je silovao. Djevojčica je zatim uplakana pozvala majku i oca, koji su odmah istrčali iz restorana i odveli kćerku u policiju, pa na lejkarski pregled, koji je pokazao da je bila zlostavljana.

Protiv Aleksandra je podnijeta krivična prijava za obljubu djeteta, za šta mu prijeti do 12 godina zatvora.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79