Otac osumnjičen da je obljubio sina (3) i kćerku (2), majka primijetila povrede i pozvala policiju

Policija u Inđiji uhapsila je Milana E. (40) iz naselja Banstol pored Čortanovaca, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo obljuba nad djetetom, i to trogodišnjim sinom i dvogodišnjom kćerkom, potvrđeno iz Policijske uprave Sremska Mitrovica.

Osumnjičenom muškarcu određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon kojih će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Ovaj stravični slučaj prijavila je u petak policiji njegova supruga, nakon što su se djeca vratila kod nje od oca, od kojeg je razvedena.

Kada su djeca stigla kod majke, ona je uzela da ih okupa, spremi za spavanje i tada je primijetila da dječak krvari iz anusa. Pozvala je supruga da pita šta se desilo, ali joj je on govorio da ne zna o čemu se radi. Izrevoltirana žena posumnjala je na ono što ranije nije ni slutila i sasula mu je razne riječi putem telefona, a onda odmah pozvala policiju – govori naš izvor iz policije.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, djeca su upućena na medicinski pregled gdje je ustanovljeno da oni imaju povrede na analnom otvoru i anusu, a dalja ispitivanja treba da ustanove da li su te povrede nastale seksualnim putem.

Uhapšeni Milan E. pred policijom prvo je negirao da je seksualno zlostavljao djecu, a onda poslije višečasovnog ispitivanja više nije želio da odgovara na inspektorova pitanja.

Kako saznaju Novosti, osumnjičeni muškarac odranije je poznat policiji, zbog nasilja u porodici, ali i zbog nekoliko prekršaja u saobraćaju.

Komšije iz okolnih ulica gdje živi Milan, šokirani su nakon ovog saznanja. Kako kažu, Milan i njegova porodica doselili su se iz Novog Sada u ovo vikend-naselje ispod padina Fruške gore. Znaju da se stalno bavio privatnim poslovima, ali nisu precizirali kojim.

Osumnjičeni muškarac biće saslušan u ponedjeljak u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79