Otac postavio kameru i otkrio kako mu supruga zlostavlja dijete (3)

J. M. (32), majka iz Pančeva (Srbija) koja je uhapšena zbog sumnje da je tri mjeseca brutalno tukla svoju trogodišnju kćerku, otkrivena je nakon što je njezin suprug i djetetov otac postavio skrivenu kameru u kuću jer je posumnjao na zlostavljanje, piše portal Blic.rs.

Ispostavilo se da je bio u pravu.

Naime, 32-godišnjakinja je uhapšena zbog izvršenja kaznenoga djela nasilje u porodici – maltretirala je i tukla maloljetnu kćer.

“J. M. je u razdoblju od decembra 2022. do 21. marta ove godine u stanu u Pančevu vršila nasilje nad djetetom, tako što je djevojčicu vrijeđala, nazivala pogrdnim imenima, vezivala joj ruke u hranilici za djecu i izbacivala je na terasu”, prenosi Blic.rs.

Majci zlostavljačici određeno je zadržavanje u trajanju od 48 sati i ista će, uz kaznenu prijavu, biti privedena na saslušanje u svojstvu osumnjičene.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79